De truc is om die kleine details en versieringen te vinden die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. En vindt u onze voorstellen zeker leuk, brengt u ze in de praktijk?

Foto’s van je leven

Dit idee zal je elke keer dat je je slaapkamer binnenloopt aan het lachen maken. Zoals je kunt zien, is het supergemakkelijk om te doen en bovendien kun je bijna elk materiaal gebruiken om de foto’s op te hangen.

Met licht en zelfs droge takken kun je zoveel afbeeldingen maken als je wilt.

Door ze rechtstreeks op de muur te plakken en geometrische vormen of iets anders te geven dat je leuk vindt, zal het ook een heel mooi resultaat geven. Je kunt zelfs een spiegel aan een van de muren hangen en de foto’s eromheen plaatsen.

Letters met LED-verlichting

Ze zijn een belangrijke aanvulling op de kamerdecoratie geworden. Het maken is wat ingewikkelder, maar met een beetje geduld zul je het er zeker geweldig uit laten zien. Je hebt alleen een materiaal nodig dat bestand is tegen hitte en om de letters of vormen te maken die je wilt.

Als je niet erg overtuigd bent van het idee van de lampen, kun je ze ook doen zonder de lampen mee te nemen. Ze zien er ook heel schattig uit en je bespaart energie. Omdat ze niet hittebestendig hoeven te zijn, kun je ze van karton maken, ze met een spuitbus schilderen en ze decoreren met bloemen of wat je het leukst vindt.

Slingers met lichtjes

Hoe zou je het vinden om de traditionele lampen te vergeten en een sterrenhemel in je slaapkamer te creëren? Hiervoor hoeft u alleen kerstverlichting te bezetten.

Je kunt de lampen aan het hoofdeinde van je bed hangen, een muur bedekken, aan de randen die aansluiten op de muren en het plafond of rond je spiegel.

Als je lampen met bloemen combineert, ziet je kamer er heel romantisch uit. Houd er rekening mee dat u mogelijk verlengsnoeren nodig heeft.

Decoratieve vinyls

Vinyl gebruiken om je slaapkamer te versieren is heel gemakkelijk en geeft over het algemeen hele mooie resultaten. Je kunt motiverende of boekuitdrukkingen gebruiken die je leuk vindt, evenals afbeeldingen om een muur te bedekken die je wilt opvallen.

Neem het risico om niet alleen naar opties te zoeken in zwart of wit, maar ook met gekleurd vinyl.