Gebruik nieuwe materialen

Experimenteren met nieuwe materialen zal je helpen om een fris en innovatief ontwerp te bereiken, naast het feit dat er momenteel enkele zijn, zoals PVC en beton, die je schoonheid en weerstand bieden vergelijkbaar met die van andere traditionele materialen, maar tegen een meer toegankelijke prijs.

Rustieke stijl

Rusticiteit zorgt ervoor dat uw keuken er mooier en gezelliger uitziet, waardoor uw gezin een warm gevoel van genegenheid krijgt, en om dit te bereiken hoeft u alleen maar uw oude meubels af te stoffen en het een nieuw leven te geven met verf, of kleine details toe te voegen, zoals manden, serviesgoed. of oude accessoires.

Vinyls voor alles

De vinyls geven je de mogelijkheid om op een gemakkelijke en economische manier het imago van elke hoek van je keuken te vernieuwen, van de muren tot de vloeren of apparaten.

Nieuwe accessoires

Keukengerei is een belangrijk onderdeel van de decoratie, en als u het imago en gloednieuw wilt vernieuwen, kunt u uw oude keukengerei eenvoudig vervangen door iets moderners.

Zorg voor uw tafels

Tafels zijn voor keukens, zoals bedden voor slaapkamers, ze zorgen ervoor dat letterlijk een groot deel van het ontwerp wordt ondersteund en ons een bruikbare ruimte biedt. En als u op zoek bent naar iets nieuws, raden we u aan te experimenteren met de materialen en texturen van uw tafeloppervlakken.