Ze zorgen er niet alleen voor dat je huis er fantastisch uitziet, maar ze zorgen er ook voor dat de vloer er goed blijft uitzien.

Marmeren
Vooral voor de badkamer zullen beklede of marmerlook vloeren de meest elegante trend zijn. Het is gemakkelijk schoon te maken en is een soort ornament op zich. Dat wil zeggen, je hebt niet veel nodig om het huis te versieren, omdat het de badkamer een mooie uitstraling geeft.

Hout
Op het terras en balkon is het belangrijk om een vloer te hebben die hoge of lage temperaturen ondersteunt, evenals bruikbare materialen en die ad hoc is met de aard van de plek, aangezien er altijd planten en zelfs dieren zijn. Daarom zijn er duurzame materialen voor nodig. Hout is ideaal omdat het op een zeer bewerkte of ruwe manier kan worden gebruikt en beide geschikt zijn.

Steengroeve
Het is ook perfect voor terrassen of patio’s, maar moet in kleine hoeveelheden of in krappe ruimtes worden toegepast om een klein ontwerp of figuur te creëren. Het kan een pad zijn of een kleine ruimte rond de huispotten. Het straalt frisheid uit en is tijdloos, ironisch genoeg.

Textuur mozaïeken
Dat wil zeggen, je hebt geen heel specifiek materiaal nodig. Dat is in feite de magie van dit type vloer, aangezien je de illusie kunt wekken een houten of marmeren vloer te hebben of wat je maar kunt bedenken, aangezien het slechts een textuur is. Probeer te contrasteren met de muren om je huis een eigen stijl te geven.

Tapijt
Hoewel het geen soort vloerbedekking is, werkt het om oude vloeren te bedekken en ze een nieuwe look te geven. Profiteer van het feit dat dit trends zijn en populair zijn in gangen of in de woonkamer, ook in slaapkamers. Kies die met vintage texturen in terracotta of bontkleuren.

Extra grote tegels
Vooral in de keuken zijn de oversized tegels geweldig, ze zien er goed uit en geven het gevoel een grotere ruimte te hebben. Ze zijn ook eenvoudiger schoon te maken. In donkere kleuren zijn ze fantastisch omdat ze verschillen van de conventionele kleur van de keukens: wit of gedimd.

Gekleurde zeshoeken
Spelen met de figuren op de grond is wellicht de optie. je kunt kleuren en texturen zoals marmer met hout mengen in ruimtes die niet zo druk zijn, zoals de gang of de keuken. Het is simpel en het ziet er fantastisch uit.